• nieuwsbericht mei 2014: Wonen in Altena verstuurt geen verlengingsbrieven meer
    Vanaf maandag 14 april tot en met eind mei 2014 bereiden de corporaties van Wonen in Altena zich voor op de overgang naar het nieuwe woonruimteverdeelsysteem 'Woongaard'. Hierdoor zullen er tot en met eind mei 2014 geen verlengingsbrieven meer verstuurd worden.
    Vanaf juni, met de live-gang van het nieuwe systeem, worden de brieven alsnog verstuurd.

  • nieuwsbericht maart 2014: Een nieuw woonruimteverdeelssyteem op komst
    De deelnemende corporaties van Wonen in Altena gaan vanaf juni 2014 haar woningen verdelen via een nieuw woonruimteverdeelsysteem: Woongaard. Dit nieuwe systeem levert woningzoekenden veel voordelen op. Bent u benieuwd wat dat voor u betekent als u op zoek bent naar een huurwoning? Lees dan verder. Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op met één van de corporaties. 
     

U bent op zoek naar een huurwoning in Het Land van Heusden en Altena. Daarvoor bent u bij Wonen in Altena aan het goede adres. Wij bieden u namelijk een ruim aanbod van huurwoningen. Op deze website leest u meer over Wonen in Altena. Wij leggen uit hoe u actief kunt gaan zoeken naar een huurwoning in de gemeenten Woudrichem, Werkendam of Aalburg.
Met één inschrijving kunt u reageren op het huurwoningaanbod van de 3 woningcorporaties in deze regio. Woonstichting Land van Altena, Woonlinie en Woonservice Meander verdelen gezamenlijk hun huurwoningen via het woonruimteverdeelsysteem Wonen in Altena. U vindt het huurwoningaanbod van de 3 woningcorporaties tweewekelijks in Weekblad Het Altena Nieuws en op deze gezamenlijke internetsite. 

IB-60 verklaring
Bent u van plan om te reageren op een huurwoning? Zorg er voor dat u op tijd een inkomensverklaring (IB-60 verklaring) opvraagt bij de Belastingsdienst. Deze verklaring heeft u binnen vijf werkdagen in huis. Meer informatie vindt u hier.
Uw inkomensgegevens worden op het moment van een woningaanbieding door de corporatiemedewerker gecontroleerd. Heeft u vragen, neem contact op met één van de corporaties.
 
Hebben wij uw mailadres al?

Lees hier meer informatie.

 

€ 699 Werkendam

€ 565,76 Werkendam

€ 655,55 Woudrichem

€ 638,13 Giessen

€ 414,96 Almkerk