nieuwsbericht 22 april 214: Controlemailing e-mailadres door Wonen in Altena en Wonen Bommelerwaard
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het nieuwe woonruimteverdeelsysteem genaamd 'Woongaard' dat in juni 'live' gaat. Wonen in Altena en Wonen Bommelerwaard komen dan te vervallen. Het nieuwe systeem gaat uit van zoveel mogelijk digitalisering. Om te zorgen dat wij alle woningzoekenden die nu al staan ingeschreven met een e-mailadres na juni goed kunnen bereiken, is vandaag een controle e-mail verstuurd. In deze mail staat een korte uitleg over onze nieuwe samenwerking. Verder hoeven woningzoekenden die deze mail hebben ontvangen, niets te doen. Het versturen van deze mail was voor de corporaties een controlemoment om te zien of alle e-mailadressen die woningzoekenden hebben ingevuld, ook echt kloppen. Woningzoekenden zonder e-mailadres ontvangen op dit moment geen bericht. In de eerste week van mei krijgen alle woningzoekenden (met en zonder e-mailadres) van ons een brief per post met uitgebreide informatie over 'Woongaard' en de inschrijving als woningzoekende bij 'Woongaard'.

 

nieuwsbericht april 2014: Wonen in Altena verstuurt geen verlengingsbrieven meer
Vanaf maandag 14 april tot en met eind mei 2014 bereiden de corporaties van Wonen in Altena zich voor op de overgang naar het nieuwe woonruimteverdeelsysteem 'Woongaard'. Hierdoor zullen er tot en met eind mei 2014 geen verlengingsbrieven en mails meer verstuurd worden. Vanaf juni, met de live-gang van het nieuwe systeem, worden de brieven/mails alsnog verstuurd.

 

nieuwsbericht maart 2014: Een nieuw woonruimteverdeelsysteem op komst
De deelnemende corporaties van Wonen in Altena gaan vanaf juni 2014 haar woningen aanbieden via een nieuw woonruimteverdeelsysteem: Woongaard. Dit nieuwe systeem levert woningzoekenden veel voordelen op. 
Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op met één van de corporaties of lees hier verder.

 

IB-60 verklaring
Bent u van plan om te reageren op een huurwoning? Zorg er voor dat u op tijd een inkomensverklaring (IB-60 verklaring) opvraagt bij de Belastingsdienst. Deze verklaring heeft u binnen vijf werkdagen in huis. Meer informatie vindt u hier. Uw inkomensgegevens worden op het moment van een woningaanbieding door de corporatiemedewerker gecontroleerd. Heeft u vragen, neem contact op met één van de corporaties.

 

Hebben wij uw mailadres al? Lees hier meer informatie.

 

€ 699 Werkendam

€ 699 Werkendam

€ 565,76 Werkendam

€ 655,55 Woudrichem

€ 414,96 Almkerk